La mejor Imprenta del Vallés Oriental y Barcelona Capital Menu

Sellos de Goma

Por qué Modico®?

Modico® combina un perfecte funcionament amb l'estètica i l'ergonomia. Models de diferents mides i fins a 6 diferents variants de colors no deixen res a desitjar.

Brillante calidad de impresión

En aquest tema Modico® és insuperable. La resolució és de fins a 600 ppp i la tonalitat s'imprimeix d'una manera ordenada i suau. El segell modico® és fins i tot capaç de produir mitjans tons amb diversos matisos

Larga duración

Pels nostres segells d'oficina donem una garantia de 7 anys contra l'assecat de la tinta. És possible segellar fins a 20.000 vegades en una recàrrega. El segell es pot omplir fàcilment, la placa de text i la coixinet entintada són reemplaçables.

Muchas posibilidades

A més dels 6 diferents colors de tinta, estan també disponibles a Modico®, segells amb tinta d'assecat ràpid. Amb aquests pot segellar una gran varietat de materials, per exemple, paper de fotografia, metall, teixits sintètics, fusta, ceràmica, tèxtil, etc.

Algunos Modelos

Sellos de Goma
Sellos de Goma
Sellos de Goma

Nostra web utilitza cookies per proporcionar una millor experiència de cara a l'usuari. Si estàs d'acord amb això solament fes clic en el botó acceptar a continuació i s'ocultarà aquest espai, si vols saber més fes clic en l'enllaç 'Informació'.